Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara paranoid innebär inte att man inte är förföljd






De mörka krafterna förföljer mej i mina nattliga drömmar

Med utstuderad ondska vill man endast sänka och plåga

mej så mycket det bara går... mobba mej sönder och samman

Men jag viker inte ner mej, jag vet att jag har Gud och alla

goda heliga makter på min sida... men jag önskar att jag 

kunde få slippa dessa mardrömmar som gör mina mornar

så påfrestande... En dröm är inte endast en dröm, men 

kanske jag lider av paranoia, men det innebär inte 

att jag inte är förföljd.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-18 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP