Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fina ord i cirkel

Blinda av de mörka moln över oss
ritar frosten spretiga män på mitt fönster.
När känslorna skalats av till de allra enklaste,
då kan vi hjälpas åt.

Jag vill inte finna någon annan.


Det räcker nu.




Fri vers av MaFilda
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-01-21 17:22



Bookmark and Share


  sol
enkla vackra ord,
går oförstådda rätt in?

så kan de också va!
gillar orden, melodin...
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda