Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januarifågel



Talgoxens ti-tu
hörs i snötäckta buskar
ovanligt tidigt




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-18 11:37



Bookmark and Share


  AnnaMy
Jag hörde en igår och blev lite förvånad att den var så tidig!
2012-01-20

    ej medlem längre
Härliga tongångar. Fin haiku!
2012-01-18

  Daniel_78 VIP
en glädjespridera

jag gillar sista raden!
2012-01-18

  Lena K Nilsson VIP
Ja, det är mycket som är tidigt i år ...

Fin haiku!
2012-01-18

  Anna Maris
Hoppfull haiku!
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP