Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivlust, kom tillbaka!


Igen, igen, igen

Precis som innan
jag ger dig en framtid
utan tid
du går sönder
och vi börjar om igen




Fri vers av krigszon
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-18 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krigszon
krigszon