Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan

Kan inte längre urskilja riktning, kanske aldrig har kunnat. Förväxlar konturer med skuggor. Höstpromenader i solen i min alldeles för stickiga lila tröja, glittret i garnet passar inte in. Vet inte om jag är 12 eller 32. River trådar av skimrande färger som sticker ut, sticker in som grenar mellan revben. Förväxlar människor med ekon av något som aldrig fanns. Tar på mig jackan igen fastän solen bränner sönder. Döljer trådarna. Det som verkade vara strävan är bara minnen.




Fri vers (Prosapoesi) av krigszon
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-08 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krigszon
krigszon