Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för 25 år sen, tack Annika




Du kysste mitt mörker

 

 

 

Du kom till mej.... Du kysste Mitt mörker... och det slog ut i Långsamma Blixtar. Du... omfamnade mina svagheter... och jag föddes på nytt till Kraft.
Du visade demonerna Dina nakna Sanningars Ansikte... och de flydde genast ut i periferin. Jag var nere och utslagen... och inte mångas kärlek stod ut i den tjutande iskalla stiltjen som omgav mitt förlamade förstummade väsen.
Men Du kom med Din oslagbara inlevelse intuition och ömhet och jordade mej i Din famn av livsljus. Du... ledde Oss in i det himmelska ljuset.
I den djupa kärleksnaturen, på våra skogsvandringar, genom musiken och poesin,
hittade jag mej själv igen,  du lärde mej att älska.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-19 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP