Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucid Dream

A vivid dream, I'm in a flight
I felt my fall I felt destroyed
My body crumbled beneath hes might
A sence of thrill I had enjoyed

The anger flared I am raging fire
I rush in madness like a rabid dog
and vengeance is what I desire
My mind is lost in endless fog

Gripped hes throat he felt my pressure
I laughed as he felt death's embrace
Felt strange sence of rising pleasure
I woke and saw her dying face




Bunden vers (Rim) av Timour
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-19 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Timour