Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

giftig minne

pinsamma minnen
gräver sig ur
deras ytliga grav

att strypa dom
lämnar alltid
bitter eftersmak

tunna täcket av
förnekelse
räcker aldrig till




Fri vers (Fri form) av Timour
Läst 132 gånger
Publicerad 2013-02-08 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Timour