Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi rör oss mot en evighets hopp




Våra kyssar bringar oss styrka

Vi behöver ingen religion eller kyrka

Vi rör oss mot en evighets hopp

Mellan kärlek och sex dött lopp

Vi behöver ingen annan Gud

än det vi erfar hud mot hud

Det enda som kan leda till frihet

är hjärtats och själens ursinniga kärlek

Vi möttes i en underbar dröm

i en livsglädje så stark och öm

När vi förlöstes i denna obeskrivliga kraft

så fann vi en lycka som vi aldrig förut haft

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-19 20:41



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Ja, den rimande texten talade för sig själv i mina ögon.
klart var det en läsvärdig text applåd

Fick lite svårt att finna konstruktiv kritik
hoppas att denna är tillräckligt som en kommentar :)
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP