Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senaste natten drömde jag att någon älskade mej




Jag drömde att hon höll mej i sin själs famn

Jag drömde att jag äntligen kunde ta emot kärlek

Hur hon tog all min sorg, förtvivlan, och ångest

Och jag fick slå ut i glädje och harmoni

Min plåga, min själs mörka natt, var till ända

Jag fick dricka frid, och stilla min hunger,

och jag älskade henne...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-19 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här sätter du ord på det verkligt viktiga min vän!
2012-01-19

  Ninananonia VIP
:) vackert.... kanske en sanndröm... hon kanske kommer in i ditt liv snart...
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP