Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du vaknar


Det är ännu i gryningstimmen
och jag måste viska
för att inte alla öron ska vakna

innan asgamar och påfåglar
lyfter sina vingar

Det är dags för strutsen att lyfta sin nacke




Fri vers av Tina-sol
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-20 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol