Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Jag ska vakna till min älskades andetag

Kasta av dig skorna, ta ett djupt andetag.
Solen i ögonen, det blir en bra dag idag.
Jag har tränat hela våren, bara för att må bra.
Jag ska möta min älskade nere på stan.

Idag blir den bästa dan i mitt liv.
Jag ska sjunga och dansa och i mon är jag fri.
Jag hoppas att i morgon blir bra som i dag.
För jag ska vakna till min älskades andetag.

För jag ska vakna till min älskades andetag.

Havet lockar med sin hemlighet.
Sanden är varm, det är det bästa jag vet.
Här sitter jag med en kall i min hand.
Och bredvid mig ligger min solbrända man.

Jag hoppas i morgon blir bra som idag.
För jag ska vakna till min älskades andetag.




Fri vers av Lina Juliette
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-20 12:50



Bookmark and Share


  teaterapa
Så otroligt fin!
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lina Juliette