Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk kyla




 

Min polske vän sa:

I Sverige visar man inte varandra kärlek.

I Polen tar man varandra i hand varje dag

& verkligen u n d r a r:

Hur är det? Hur har du det? Hur är ditt liv?

De har åkt hem nu... Agnieska & Mariusz,

till ett Polen, med många relativt fattiga mänskor

~ materiellt sett.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-20 16:03



Bookmark and Share


  aol
en stor sanning, men under ytan finns den ensamma männeskan,
2012-01-20

  Pitbullpudelns kärna
Många gånger verkar Sverige vara ett ingenjörsland med ett allvarligt socialt handikapp...
2012-01-20

  Ninananonia VIP
bra..applåder... bokmärker..
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP