Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du suger av mig

och jag
känner mig tom




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-20 22:03



Bookmark and Share


    maverick
Exakt!

Vi män är inte så enkla att vi nöjer oss med det.
Även om många fått för sig det så räcker det inte.
Fan, vi har också känslor!
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan