Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jonglörens utmaning(Vilken är den första bollen? Vilken är den sista?)


Jag är bra på att påbörja saker,
dålig på att avsluta dem

men varför ska man egentligen avsluta
när det är så charmigt
med många bollar i luften




Fri vers av Tina-sol
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-21 15:41



Bookmark and Share


  aol
sant bra skriftat vännen
2012-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Och långa på Bengt.
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol