Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfikenheten övervinner mycket.


Ska inte döda dig med mitt gift.
Ska heller inte låta fällan slå igen
så att dina inre organ tar stryk
mot en utdragen eller plötslig död

Inga känslolassosnaror runt din hals,
för att få det som sliter mig
att slita dig

inga bungyjump mellan hopp och förtvivlan

Nyfikenheten inför varje steg
ska få ta överhanden

"oj, var det här vi hamnade"




Fri vers av Tina-sol
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-21 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol