Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med min hand på din höft

bromsar jag tiden
som om den vore
en fluga
under en flugsmälla

med min hand på
din höft
seglar måsar in i
duschvattnet

musiken
spelar
för dom tondöva
sporten klär
av sig sina svettiga kläder

vi föds på
nytt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-21 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan