Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna ständiga namnlösa fritt flytande oro





Hur ska jag bli fri från denna min ständiga oro

som inte vet vad den beror på?

Drömmer oroliga drömmar, vaknar med oro,

äter oro till frukost, tar ett par atarax, men

oron ger sej inte, den slukar min livsvilja

Plus en trötthet på gränsen till utmattning

dag efter dag... Kan man leva ett sånt liv?

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-21 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP