Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är de trasiga

Du är trasig på utsidan
Folk tycker du är ful
Jag är trasig på insidan
Folk tycker jag är knäpp

Vi är de speciella, du och jag
Vi är de som hamnade i livets soptunna.
Men när jag ligger i din famn
Kan jag sluta mina ögon, natt som dag

När jag ligger i din famn
Kan jag det finaste drömma
Där är jag inte längre rädd
För där kan jag för evigt glömma

Folk tittar ner
Då de ser dej komma
Folk tittar snett
När de hör mej prata

Men för mej är du den vackraste
Din inre skönhet är det enda jag ser
Dina skavanker är mej inget värt
För mej behöver du inte vara något mer

Jag vill för alltid vara här i soptunnan med dej
För då känner jag mej trygg
Längst nere i mörkret kan jag vara mej själv
Här behöver jag inte längre vara skygg

Här bland allt skräp
Hittade vi varandra
Två vilsna själar
Som tillsammans är bättre än alla andra

Jag vill alltid sitta här i soptunnan med dej
Så länge du vill vara här med mej




Bunden vers (Rim) av Den trasiga
Läst 1114 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-01-22 00:09



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

Som två tonåringar som målar
sig i svart och dyrkar asagudar,
bygger egna världar och döper
olyckan till lycka, / S
2012-09-30

    Juli Gerdner
Fantastiskt underbart. Jag älskar den här dikten.
Och jag känner igen mig så otroligt mycket, denna dikt speglar mitt liv.
2012-01-22

    Anneli A
Mycket bra skrivet!
2012-01-22

  Gunnar Hilén VIP
Det här var bland de mest känslosamma och bästa jag läst.
2012-01-22

    Isprinssesan
Jag tyckte om den här, när fult får vara fint.
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Den trasiga