Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Feberdimma. Nyktra nätters andfådda noggranhet när du räknar varje märke på min kropp.


att inte kunna släppa det som inte går att hålla kvar

Jag är besatt av den sanning som sliter mig i stycken.

Förtvivlat letar du ut
ut ur mitt huvud
bort från mitt bröst.

Men mitt hjärta vet inte hur man ger upp.
Aldrig mer ska du bli fri.

Instängd innanför obrytbara revben
galler av skräck
rädsla för sorg

Ska du förbli.




Fri vers av Zanna Chanel
Läst 301 gånger
Publicerad 2012-02-23 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zanna Chanel