Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan är inte skriven på en ensam papperslapp.

De där magnetfälten
mellan tanke och kropp
måste de bli ett med sandstormarna nu?

Allting som vaknade,
det som aldrig får somna om,
hur ska jag kunna dela mitt pepparkakshjärta?

Och det är klart att allt ska vidare,
att lyckan inte är skriven på en ensam papperslapp.
Men jag vill inte vara en enstaka sida
i en memoar

Jag vill återkomma
som magnetfält
mellan tanke och kropp.




Fri vers av Tina-sol
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-22 10:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fulländad poesi! Sånt här njuter jag av.
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol