Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En låda på fjorton våningar

Du sitter där med pennan i handen
Där alla idéerna kläcks
Nu är det slut på allt vi förknippar
Med alla lägenhetskomplex
En radikal idé förändrar allt
Som vi kan tänka oss veta
En bot mot ensamheten
Som får alla att sluta leta
En fluga i rummet, och på en sekund
Tappar du fokus och glömmer
Glömmer bort världens bot
Svaret till alla som fördömer
Än en gång försvann din chans
Till femton minuter i rampljuset
Ja, är det inte alltid så
I ditt rum i det betongklädda huset




Bunden vers (Rim) av Nils Anton
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-22 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Anton
Nils Anton