Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken fråga

Vi vrider på ratten
Höjer värmen
Ökar farten
Snart ser vi ingen
Alla är moln
Som linjer i luften
Varför står vi still?

Tar ett steg tillbaka
Sätter oss ner
En evighets sekund
Som dag och natt
Som passerar oss
Obemärkta
Varför står vi still?

Allt vi inte gör
Det vi kommer missa
Bitterljuvt lugn
Vad kommer vi ångra?
Allt vi inte såg?
Eller varandra?
Varför står vi still?




Fri vers av Nils Anton
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-28 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Anton
Nils Anton