Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällstankar från ett köksfönster

Genom röken såg vi varandra
På vägen vi valde att vandra
Att gå sida vid sida
Att se visarna vrida
Tiden vi delar är begränsad
När kontot med gemenskap är länsat
Då går vi i olika riktningar
Men i min hjärna, vittringar

Vi kommer att ses igen
För hur du än vrider och vänder
Utmed vägar, ängar och stränder
Kommer du alltid förbi
Min vän




Bunden vers (Rim) av Nils Anton
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-27 22:59



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Bild om liv
i kliv vilken giv...
Ohhhh...
2012-01-27

  Mirjo
Oj, herregud! Jag började gråta!
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Nils Anton
Nils Anton