Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är Sanningen



Kärleken är inte verkligheten
Den är Sanningen; det sanna livet
Verkligheten söver oss
I Kärleken vaknar vi till sans

Vad är det som får oss att
ständigt och oftast omedvetet
abdikera från vårt ansvar
att hålla fast vid ljuset?

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-22 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP