Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"du har ett meddelande från.."

Jag ler, tänker och längtar.

Kanske ett steg för långt,
men vad gör det?

Tänker ett steg längre,
vill, vågar, hoppas.
Det gör min kväll, min dag, min vecka.

Ett ord, en mening, en tanke,
så lite betyder så mycket.

Tiden går fort,
hoppet, önskan, leendet får den att gå ännu fortare.
Snart är vi där




Fri vers av Leendet
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-22 23:35



Bookmark and Share


  thyra
Känner glädjen i orden. Fint!
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Leendet