Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattade

Jag var liten.

En 5 åring vet inte mycket

Mamma var arg

Och jag var ledsen

Och det passade inte ihop.

 

Jag var liten

Jag visste inte så mycket

Men jag visste att det hon gjorde var fel

Så mycket visste jag i alla fall.

 

Jag slutade tro att livet skulle ordna sig

Jag sluta tro helt enkelt

Jag var liten

Kanske inte fattade ett dugg

Men så mycket fattade jag

Att jag aldrig skulle ge upp

Aldrig.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-23 00:09



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Rätta tänket !
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson