Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i Själens skog lyser Sången

 


Ur det lysande berget mitt i Själens skog

flödar det magiska kristallklara vattnet

Där hörs Sången

Gå dit

Drick!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-23 13:00



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Mycket skön beskrivning på själens skog!!!
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP