Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
42


Gråt

Det fanns någon form av ilska i sättet bergen begrät sina vänner
De sa att detta fick inte ske
Finns ingen förklaring
Ingen anledning
Berättiga ditt beteende!

Rättfärdiga dina drömmar!
Förklara dina mål!
Få mig att förstå!

Det fanns någon form av hopplöshet i sättet träden begrät världen
De sa att nu hade detta skett
Det finns ingen återvändo
Vad fanns det kvaratt göra?

Det fanns någon form av avslut i hur floden torkade sina tårar
Den sa att allt gott måste komma till ett slut
Gräset är grönare på min andra sida
Synd för dig att du har vuxit fast där du är
Så som berget
Så som träden

Och du begrät dig själv. 




Fri vers av Cassandra
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-23 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cassandra
Cassandra