Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då tar Gud en paus/ egentid

Vi stampar på
struphuvuden
kastrerar
varandra med skitsnack
sliter ut livmodern på
första bästa kvinna
skrattar åt uteliggarna
ligger med underåriga
thailändare
förintar förintelsen
genom att förneka
händelsen
skriver böcker om barn
och har inte tid att läsa böcker för barn
hälsar inte på
en gammal förälder för
att vinboxen är viktigare
placerar ej simmkunniga
på tunn is
och sedan
begär vi att
karman ska vara god mot
oss

Suck
djup
suck




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-23 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan