Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckat test av inbäddad video

Detta är ett test med inbäddad video.

 

Testet gick ju bra.
Återkommer snart med instruktioner om hur man s.a.s. trollar med sina texter. Man kan ju formatera sin text, lägga in länkar eller rentav (som här) stoppa en ett objekt som kommer från ett annat ställe. (I just detta fall från youtube.)

 




Övriga genrer av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 500 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-24 10:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Den var härlig! Igår funkade det inte för mig, idag var plötsligt allt på plats, bara att klicka. Skojigt! Tack!
2012-01-25

  Ninananonia VIP
Bra..en fin saga också..
2012-01-25

    Martin Hellberg Olsson
Det gick ju, där ser man. Tack. Ser fram emot trolleriartikel.
2012-01-24

  Maj-Lis VIP
Tack för att jag fick lyssna
2012-01-24

  Eva Langrath VIP
Fungerar fint även för mig
2012-01-24

  © anakreon VIP
Funkar perfekt för mig!
Calle
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)