Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sömnen skrattar Du


 

 

                    glädjerusigt dansandes på otaliga fester

                                        där på andra sidan

 

 precis innan Du vaknar så blir Du kysst av 8 Ljusväsen


som lovar skicka Dej kraft visdom & kärlek genom hela Din dag


~ om Du lovar att dela med Dej av den ~




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-24 13:36



Bookmark and Share


  prinscess VIP
fin
längtan efter kärlek
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP