Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En poets dagbok - 24 januari 2012

 

15.28

Jag vaknar upp strax före tolv, har drömt jobbiga drömmar. Är på gränsen till utmattning som vanligt, känner mej helt stängd inombords, bara denna malande oro. Tar en atarax (lugnande), lagar kaffe, och loggar in på poeter.
Jag är så trött, lägger mej och vilar. Orkar inte, har inte psykisk eller fysisk energi till att åka och träna eller att åka till fontänhuset. Jag ringer min läkare på Lindesbergs psyk, men hon är upptagen, kanske ringer upp, jag behöver sömntabletter. Jag kanske tar mina samlade tabletter, och äntligen får ett slut på detta mitt så jobbiga liv. Katterna mår bra, jag önskar att jag var en katt istället för människa. Måste åka upp och handla, men jag mår så dåligt att det tar emot att ge mej ut. Har tagit en atarax till. Funderar på att åka ner till psyket, men frågan är om de lägger in mej, så ofta som jag varit där den senaste tiden.

00.19

Jag såg på slalom, åkte sen upp och handlade, vilket krävde en rejäl kraftansträngning. Göran kom över, vi drack öl, spelade golf (TV-spel), jag mådde bättre. Sitter nu på natten och lyssnar på gamla favoriter på youtube. Jag publicerade en i mitt tycke berörande kärleksdikt, men föga respons här på sajten. Hur mår människorna här på poeter egentligen??
Har ni hjärtan av sten?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-25 00:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Görel
2012-01-25

    ej medlem längre
En riktigt tung dag . . .mitt hjärta gråter med ditt
2012-01-25

    lory
direkt från hjärtat..är med dig i tankarna
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP