Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvandrarna



 

livet för en mus är inte alltid sus och dus
vår katt verkar ha fått fnatt
leker med stackars musse tafatt
men denna gången han smet under ett uthus

misse lomar hem så störd så illa berörd
där var den nattsupén körd
musse med familj flyttar denna natt från logen
långt långt ut i vilda skogen




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-24 17:06



Bookmark and Share


  Elwania
sicket liv för liten mus
hoppas sagan får ett lyckligt slut
2012-01-27

    ej medlem längre
Wow!!
Din saga gör det sagor fordom gjort,sätter tankarna i rullning!

Jag tror många kan identifiera sig med musen här,om man inte röstar på SD såklart;)

Så tänker jag till ditt suveräna rim!
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP