Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det normala livet intresserar mej inte!




Jag söker efter det vidunderliga;

det fantastiska och underbara,

allt det som vi människor är ämnade för,

men som vi glömt bort

i alldeles för stor utsträckning

Det ordinära livet, där själen

är fjättrad och isolerad, det

tar jag avstånd från

Jag har funnit mina sanna

dimensioner, det anstår mej

inte att göra mej och livet

mindre än vad vi är!

Det dom kallar jaget

har jag slängt överbord!

Jag dansar!

Jag sjunger!

Jag bejakar livet!

Jag kärleker!

Jag är i sanning mej själv!

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-25 00:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du där nedan. Normen är vedertagen men ack så vardaglig.

Bra skriftat där.
2012-01-25

  © anakreon VIP
Men...
...finns det normala liv
och vanliga människor?
Jag är skeptisk.
Calle
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP