Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingrar lite lätt...


Fingrar lite
på din själ

som att låna den
en stund

Använder den som instrument
någonting att smeka mig med

och önskar innerligt
att det är lika skönt för dig




Fri vers av Tina-sol
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-25 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol