Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det kommer till kritan


Frökens krita mot tavlan
och den man själv hade i sin pysselbok

Den speciella doften
som av minnen

och när vi kommer dit
så är det alltid du

som drar strecket

Det längsta,
eller det kortaste

Jag fyller själv bara i
det som saknas

betraktar så hellre
nostalgiskt




Fri vers av Tina-sol
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-25 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol