Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mest förbisedda vän du har är dig själv





Låt Dej älskas av Dej själv!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-25 21:03



Bookmark and Share


  Seglaren
Bra Johan!
Man ska va' tänd på Sig Själv.
Johan, du brukar aldrig kommentera mina texter, men jag har flera texter på temat Tycka Om Sig Själv.
Varför du inte läser mig, det kan bara d svara på. Skyll dig själv! :)
2012-01-26

    lory
amen ,amen....bravo
2012-01-25

    Birgersdotter VIP
Håller med...kort och kärnfyllt!Bra
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP