Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastän jag är ett psykfall så mår jag ganska bra ikväll




Jag lyssnar på Diana Krall på youtube... minns genom denna

musik hur underbart skönt livet kan vara... min dödslängtan

förbyts till livslängtan... Chet Baker; my funny valentine...

ren och skör själ... jag kanske inte tar mitt liv ändå...

... så länge det finns liv och kärlek så finns det hopp...

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-25 22:38



Bookmark and Share


  miljas
Diana Krall, mmm! Fint detta du skrivit, generöst.. Tack för att du delar och får mig att känna massor!
2012-01-25

    lory
du är en kärleksfull själ som lyser mycket värme o ljus,en fin,skör männinska som vi...vadå psykfall....inte en chans...då är vi alla psykfall,eftersom var och en har sina egna demoner..att se bakom masken är en konst....VÄRME O KÄRLEK TILL DIG!
2012-01-25

  aol
så sant vännen,
2012-01-25

  Nanna X
håller med om kommentaren nedan: det finns inga psykfall, bara människor. och My Funny Valentine är en jättefin låt. skriv på vännen! kram! /N
2012-01-25

    ej medlem längre
Härligt Johan :)
ps. Det finns inga "psykfall"
de har dem hittat på, de där
borta bakom buskarna, ser du? hehe :)
Vi är alla mer eller mindre kanstötta här
i livet pådenna jord, tron på rätt plats
och *själavården* därur dess kraft
övrkommer även det tjockaste av
mörker.

Mvh
och en kram till dig
skrivkompis //Kim
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP