Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spara på ljuset

om det kommer några fler
visa in dem till mig
jag vet hur man släcker ett ljus

så att du sparar på din lampa
tills den dag det blir så mörkt
att du måste se vart du ska gå
för att inte slukas upp i det blå




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-26 09:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Gillar!!!
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson