Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasmurar

Jag tror att livet borde vara vackert,

men det är så otroligt skört och ömtåligt.

Ibland så är väggarna av glas - väggarna,

som är som murar runt livet.

För att skydda.

Och de kan brista om någon kommer för nära.

Därför vågar jag än idag

inte släppa in någon i mitt liv,

som kan komma nära glasmurarna




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-26 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson