Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tysta ljudet

Det tysta ljudet
som hördes
ekade i rummet

Ekot studsade
och återkom
med förnyad kraft

Uppfångades
av örats gång
åkte kana däri

Stannade upp
kändes av
dunstade sakta

Det tysta ljudet
hördes inte
men kändes i luften




Fri vers av AjBi
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-27 01:57



Bookmark and Share


  Rosen VIP
det tysta, en tyngds bägare...
atomers klyvning
bra präntat
2012-02-28

    lory
det tysta ljudet var stark...fint
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi