Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancer

Du ringde en dag
var förtvivlad
och skakad
av beskedet

Ett år kvar
att leva
varför
blev det så

Cancern
som växer
ökar i omfång
tar sig in överallt

Äter upp dig
min vän
inifrån
bit för bit

Ett år kvar
att leva
gissa om
vi ska leva

... hela vägen




Fri vers av AjBi
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-27 02:01



Bookmark and Share


  Rosen VIP
aj då! ens värsta fiende det där, maktlöshet och svårt att infinna den styrkan som så väl behövs
sänder en tanke till er båda
2012-02-28

    lory
oj vad smärtsamt..kärlek till er båda o modet i svåra stunder....kram
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi