Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomstrande vänskap

Blomman
så vackert gul
svajar lätt i brisen
från fönstret

En enda gul
med grön kvist
gjorde mig glad
tack min vän

Jag ger dig
glädje
och jag får
tillbaka

Du ger mig
glädje
och du får
tillbaka

Blomman
vackert gul
visar upp sig
så stolt

Vänskap
är det finaste
som finns
att uppleva




Fri vers av AjBi
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-27 02:09



Bookmark and Share


  Rosen VIP
ljus dikt om vänskap
tack för de orden
2012-02-28

    lory
starka vänskaps band..underbart glädje
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi