Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målet är inte allt


Vet inte om du menar vad du säger,
när du viskar att målet inte är allt,
att det är resan som betyder mest.

Vi reser nu hjärtat,
vi reser.

Och att allt nu
blir ett sedan
kanske inte spelar någon roll.

Vi reser nu.




Fri vers av Tina-sol
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-28 11:43



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Fina ord om uppbrott
2012-01-28

  Michaela Dutius
Skön läsupplevelse som fyller med mod
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol