Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du existerar inte

du har ingen rätt
att hålla mig fast
på platsen du aldrig ville ha mig på förut

Du tog aldrig tag
så jag släppte taget
nu måste du släppa taget om att jag släppt taget

för dina ord kväver mig
dina frustrerande blickar
får mig att hata

du ville inte ha mig
det var ditt val
men tvinga mig inte att vilja ha dig
när du inte vill ha mig

jag gav dig ett val
och du sprang iväg
du gjorde ett val baserat på mitt val
så spring din väg!
spring din väg och kom aldrig mer tillbaka.
för jag vill aldrig mer se dig,
du har inget mer att hämta här

när du gick
tog du allt med dig
här är tomt
finns inget att hämta

jag tänker inte gråta för dig
jag tänker inte skratta för dig
för du existerar inte för mig
du får inte existera

spring din väg och kom aldrig mer tillbaka
tvinga mig inte att vilja ha dig
när du inte vill ha mig
Kan jag inte få dig fullt ut
får du inte ha mig alls
du existerar inte.




Fri vers av EemmmaAhH
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-28 12:43



Bookmark and Share


  Matilda Ida Anette
"jag tänker inte gråta för dig
jag tänker inte skratta för dig
för du existerar inte för mig
du får inte existera"

den biten tilltalar mig särskilt mycket
din "oregelbundna" styckesindelning tycker jag också om, den ger texten ett naturligt flöde
om något så kanske jag hade velat se upprepningen av

"tvinga mig inte att vilja ha dig
när du inte vill ha mig"

lite mer framhävd, men det är förstås en smaksak beroende på hur man läser det
generellt så älskar jag att din röst verkligen finns i varje uns av dina texter
2012-01-29

    Martina Magnusson
Oj, detta var en text som verkligen berörde mig, och säkert många andra också! riktigt bra skrivet!
2012-01-28

  Lovisa Lindbom
Bra! En dikt som jag och många säkert kan känna igen sig i. Att göra valet att stanna ihop eller inte. Kanske kan du använda mer bildspråk för att krydda dikten och få fram mer känsla.
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

EemmmaAhH
EemmmaAhH