Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snigel

och hur vi bränner
så att hålen får större
utrymme

Hur vi
gör utan att veta

1 2 3
och
aldrig kommer vi i mål

Vem tar tiden på
mänskliga sniglar ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-01-22 21:03



Bookmark and Share


  Christer VIP
det finns ingen tid....eller? (håller tummarna)

första o sista stycket gillas mest.
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan