Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd för din död

 

Var inte r ä d d menar jag

 

Det finns ingen död

 

Det finns bara födelse

 

Allt kommer att bli bra

 

Du kommer att angöra på en f e s t

 

Du får det som du har längtat efter allra mest




Du kommer till en hamn

 

Där man känner dej och viskar ömt ditt namn

 

Du är väntad

 

Du är efterlängtad




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-29 14:14



Bookmark and Share


  Feminaz
Man fyller sin plats i livet, just sådan man är, man delar sitt leende, sina tårar. Att leva har sin tid, i både lust och sorg. En dag kliver man över gränsen...
2012-01-29

    ej medlem längre
Diggar den här. (ffa nordiska folket behöver bryta tabun kring döden). Lite lättare att leva då. Fint skriftat!
2012-01-29

    ej medlem längre
Det finns ingen död
Det finns bara födelse

Starka ord, förlossningen däremellan är nog som skrämmer. . .
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP