Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömtåligt hjärta

Slipa dina vapen
freden kommer aldrig
frivilligt

Det finns inga bandage
som läker
såren från hårda ord

Så slipa dina vapen
och ge ditt hjärta
till dom som
ger av sitt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 219 gånger
Publicerad 2012-01-29 14:53



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Varmt o vackert, min vän !
2012-01-29

    Martina Magnusson
fin text!
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan