Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Your biggest fears.

Your biggest fears will always
hunt you down some day.

Without them you'll be lonely because
you can be loved by everyone but in the end

no one will ever love you like them!




Fri vers av Monticha
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-29 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monticha
Monticha